Ontdek H&P Moulding

Geldig vanaf:

Ontdek H&P Moulding

Koploper in groene chemie

De regio Zuidoost-Drenthe staat bekend om zijn maakindustrie en is koploper op het gebied van groene chemie en het ontwikkelen van duurzame vernieuwingen in gangbare producten.

Producten
Ken je de paarse spuitmondjes voor Vegter's rolletjes? Of de hoesjes van NKL contactlenzen? Deze producten (en vele andere!) worden bij H&P Moulding in Emmen gemaakt. 

H&P Moulding
Het Emmense bedrijf H&P Moulding is gespecialiseerd in kunststof spuitgiet onderdelen en richt zich sinds enkele jaren steeds meer op duurzaamheid. Zuinig omgaan met grondstoffen, materialen hergebruiken, research & development etc. Bij dit proces komt veel kijken, je hebt bijvoorbeeld te maken met allerlei regels op het gebied van veiligheid. Lees hier meer over het bedrijf en recente ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid!

 

 

Ontdekexcursie

Voor Emmen. Maak het mee! is een speciale ontdekexcursie samengesteld. Omdat er binnen H&P Moulding speciale veiligheidseisen zijn, is er ruimte voor een groep van 2x 2 personen. De rondleiding vindt tijdens werktijd (8.00-16.00) plaats in de eerste week na de zomervakantie.

Een kijkje achter de schermen bij H&P Moulding!

Wat moet je doen om kans te maken?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.