Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh

Het Van Gogh Huis in Nieuw-Amsterdam/Veenoord is het enige openbaar toegankelijk pand in Nederland waar één van de beroemdste schilders ter wereld, Vincent van Gogh, woonde en werkte.

In 1883 werkt en woont Vincent twee maanden lang in het logement en het is de uitvalsbasis voor zijn ontdekkingstochten door het veengebied. Zijn doel is om de ´gewone´ mens, en dan met name de landarbeider, te schilderen. In het Van Gogh Huis staat u in de kamer waar Vincent van Gogh in 1883 logeerde. Zijn bed staat nog op dezelfde plaats, de tekendoos is open, het verfpalet klaar voor gebruik. Misschien maakt Van Gogh een lange wandeling door het veen, het lijkt alsof hij elk moment weer terug kan komen... 

Speciaal voor Emmen. Maak het mee! heeft Het Van Gogh Huis een ontdekarrangement samengesteld. Op dinsdag 9 juni gaan we met een groep van 15 personen in de voetsporen lopen van Van Gogh. We beginnen het arrangement om 10:00 uur met een kopje koffie en iets lekkers, om vervolgens de plek te ontdekken waar hij verbleef en waar hij zijn passie ontdekte voor het Drentse landschap.

Maak kans op kaarten

Wat moet je doen om te winnen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de uitgekozen deelnemers krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode op 3 juni. Doe dus snel mee!

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.