Ontdek het hoogtepunt van Drenthe

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Ontdek het hoogtepunt van Drenthe

De Emmerdennen: Het hoogtepunt van Drenthe

Dankzij het uitzaaien van 15 kilo dennenzaad in 1824 ligt er nu, anno 2015 in het hart van de gemeente Emmen een van de oudste bossen van Drenthe, de Emmerdennen. Het is een prachtig gevarieerd bos met zandduinen en meertjes. De Haantjebakduin is met zijn ca. 29 meter boven NAP het hoogste natuurlijke punt van Drenthe.

Boswachter Jan Heikens van Staatsbosbeheer kent het bos op zijn duimpje. Al wandelend neemt hij je mee naar de mooiste plekjes en hoor je van hem de meest bijzondere verhalen. Bijvoorbeeld over het bezoek van koning Lodewijk Napoleon aan Emmen in 1809 en de sporen daarvan die tot op de dag van vandaag nog zichtbaar zijn. En met een beetje geluk, spotten we onderweg een familie reeën. Meld je snel aan voor dit populaire arrangement, want vol=vol.

Datum: 15 juni 2015
Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
Verzamellocatie: Boslaan 21
Deelnemers: 20 personen

Maak kans op kaarten

Wat moet je doen om te winnen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de uitgekozen deelnemers krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.

Bron foto's: Website Staatsbosbeheer
Bron foto's: Website Staatsbosbeheer