Ontdek de Koppelsluis in Klazienaveen

Geldig vanaf:

Ontdek de Koppelsluis in Klazienaveen

Met de opening van het Koning Willem-Alexanderkanaal tussen Erica en Ter Apel medio juni 2013 is het mogelijk om heel Drenthe rond te varen: De Veenvaart. Je vaart over de Hondsrug, langs het hoogveenreservaat Bargerveen en door de hoogveengebieden Berkenrode en Oosterbos. Een onderdeel van de nieuwe vaarverbinding is de indrukwekkende Koppelsluis in Klazienaveen. De koppelsluis, waarbij twee sluizen achter elkaar staan, zorgt ervoor dat een hoogteverschil van vijf meter wordt overbrugd.

En jij kunt er een kijkje achter de schermen winnen! Er is plek voor 14 deelnemers. Meld je aan en maak kans op toegang voor 2 personen.

Dit ontdekarrangement vindt plaats op woensdag 1 juni vanaf 15:00 uur. Je krijgt een rondleiding bij de koppelsluis door Luuk Pras, van de Gemeente Emmen.

Bron foto's: https://www.youtube.com/watch?v=hPiA_RsEKGU (gemaakt door Rich Boogert).

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.