Maak kans op vip-kaarten voor concert Maaike Ouboter en Bernard Gepken!

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Maak kans op vip-kaarten voor concert Maaike Ouboter en Bernard Gepken!

Poppodium Apollo presenteert:

Zaterdag 18 juni om 20:30 uur staan Maaike Ouboter en Bernard Gepken bij Poppodium Apollo in het Mensenpark te Emmen. De muziek van Maaike Ouboter is haast poëtisch. Zij noemt zichzelf een onderzoeker: ze onderzoekt haar emoties, haar gevoelens. En schrijft daar dan een liedje over. Deze zomer gaat Maaike op tour langs een aantal wonderschone en sprookjesachtige openluchttheaters. De unieke setting van het Mensenpark mag tijdens deze tour dan ook zeker niet ontbreken.

Emmen. Maak het mee! mag 3x 2 kaarten weggeven voor dit geweldige concert! En je wint ook nog een meet & greet met Maaike en Bernard!

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per e-mail.