Maak kans op vaasjes van Innofil3D

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Maak kans op vaasjes van Innofil3D

Inkt voor 3D printen

De regio Zuidoost-Drenthe staat bekend om zijn maakindustrie en is koploper op het gebied van groene chemie en het ontwikkelen van duurzame vernieuwingen in gangbare producten. Innofil3D is een van de bedrijven in deze industrie.

Producten
Innofil3D levert de "inkt" voor 3D printers. Met de kunststof draad kunnen architecten bijvoorbeeld een schaalmodel van een woning printen, of je kan een kleurrijke vaas voor in je eigen huis printen!

Lees hier meer over Innofil3D of bekijk de video!

 

 

3D geprinte vaasjes, een kleurrijke versiering (eigen foto)
3D geprinte vaasjes, een kleurrijke versiering (eigen foto)

Maak kans op een vaasje!

Speciaal voor Emmen. Maak het mee! heeft Innofil3D 3x drie vaasjes beschikbaar gesteld om te verloten. Je kan met eigen ogen zien wat er mogelijk is met 3D printen en het is een kleurrijke versiering voor je woonkamer, of een leuk cadeautje met een mooi verhaal!

Wat moet je doen om kans te maken?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.