Maak kans op laatste 2 kaarten voor Steigerpop!

Geldig vanaf:

Maak kans op laatste 2 kaarten voor Steigerpop!

Bootje + kaarten

Op zaterdag 27 augustus is het zover. Na een zeer succesvolle eerste editie kan natuurlijk een tweede niet uitblijven. Steigerpop Emmen wat begon als een leuk idee dat op ieder feestje weer ter sprake kwam, bleek een hit te worden. Een kleine 150 bootjes met uitzinnig publiek dat genoot van diverse caroussel bands een hoofdact én een mystery guest maakten het feest compleet. En jij kunt nu kaarten winnen voor de 2016 editie!

Speciaal voor Emmen. Maak het mee! stelt de organisatie van Steigerpop 2 kaarten inclusief een bootje beschikbaar! Steigerpop is helemaal uitverkocht, dus doe snel mee want weg = weg.

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.