Maak kans op kijkje achter de schermen bij Repak

Geldig vanaf:

Maak kans op kijkje achter de schermen bij Repak

Repak ontwerpt en produceert verpakkingsmachines die gebaseerd zijn op het dieptrek principe. De onderfolie wordt verhit en in een vormwerktuig met hoge druk gevormd. Vervolgens wordt het product in een sealwerktuig onder vacuüm of in een gemodificeerd atmosfeer hermetisch dicht gesealed. Repak produceert machines met een lange levensduur. Robuust, vooruitstrevend, efficiënt. Toptechniek voor het vers, veilig en verantwoord verpakken van de meest uiteenlopende producten. Repak, met ruim 110 medewerkers, produceert duurzaam door onder meer een efficiënt gebruik van schaarse hulpmiddelen. Inmiddels levert het bedrijf in 54 landen wereldwijd.

En jij kunt er een kijkje achter de schermen winnen!

Dit ontdekarrangement vindt plaats op dinsdag 17 mei vanaf 19:00 uur. Je krijgt een rondleiding door het gehele bedrijf om zo het productieproces van begin tot eind te ontdekken.

Er is plek voor 14 deelnemers. Meld je aan en maak kans op toegang voor 2 personen.

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.