Maak kans op kaarten voor voorstelling Walkyre in oude dierenpark!

Geldig vanaf:

Maak kans op kaarten voor voorstelling Walkyre in oude dierenpark!

Onderweg naar later

Onderweg naar later is een spectaculaire voorstelling op een unieke locatie: de oude dierentuin in Emmen. Eem groots theaterspektakel met schitterende muziek, dans en betoverende filmbeelden. Onderweg naar later neemt je mee op een reis door de tijd, van evolutie naar huidige moderne maatschappij, met een blik op onze toekomst. 

Het verhaal
Hylko ontmoet in een vreemde tijdloze wereld een bijzondere reisgenoot: Pytheas. Samen beleven ze de evolutie op spectaculaire wijze: vluchtend voor meteorieten, vuur, ijstijden, mammoeten en tanks. Met prachtige muziek, live gezongen, professionele dansers en een totale cast van maar liefst 60 dansers en acteurs beleeft het publiek een onvergetelijke avond. Spannend, ontroerend en met humoristische wendingen is dit een voorstelling die uniek is in Emmen en Drenthe. Lees verder...

Emmen. Maak het mee! mag 5x 2 kaarten weggeven voor de première op donderdag 1 september.

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.