Maak kans op kaarten voor Emmen On Ice!

Geldig vanaf:

Maak kans op kaarten voor Emmen On Ice!

Voor ondernemers

Vrijdag 16 december kan er vanaf 15.00 uur weer geschaatst worden bij Olympia Emmen on Ice! Wel even opletten want de ijsbaan is verplaatst van het Marktplein naar het Raadhuisplein (voor het Atlas theater). Olympia Emmen on Ice zal plaatsvinden van 16 december 2016 tot en met 8 januari 2017. De opzet is iets gewijzigd t.o.v. de afgelopen jaren. Op veler verzoek komt er, speciaal voor de allerkleinsten, een extra baan van 75 m2. De baan wordt in zijn geheel overkapt  zodat er in weer en wind kan worden geschaatst. Elementen als schoolschaatsen en met name de curlingcompetitie worden vanwege het grote succes wederom georganiseerd.

Emmen. Maak het mee! geeft 5x 4 kaarten weg zodat jij samen met vriendjes en vriendinnetjes gezellig kunt schaaten tijdens Emmen on Ice! 

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.