Maak kans op kaarten voor Dreents Liedtiesfestival

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

 Maak kans op kaarten voor Dreents Liedtiesfestival

Drentstalige lied

Het Drèents Liedtiesfestival is een jaarlijkse zoektocht van het Huus van de Taol en RTV Drenthe naar het beste nieuwe Drentstalige lied. Deze zoektocht beleeft zijn finale in een grote live-tv uitzending op TV Drenthe. In 2016 wordt het Drèents Liedtiesfestival uitgezonden op zaterdag 11 juni, vanaf 19.30 uur. Het festival wordt dit jaar gehouden in het nieuwe Atlastheater in Emmen. Presentatie: Aaldert Oosterhuis.

Emmen. Maak het mee! geeft 10x 2 kaarten weg.

Let op: De winnaar moet dinsdag 7 juni beschikbaar zijn om de kaarten op te halen in Emmen (Van Schaikweg 97), je kunt de kaarten dan tussen 9:00 - 17:00 uur ophalen. Je krijgt uiterlijk vrijdag 3 juni bericht als je de kaarten hebt gewonnen. 

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per e-mail.