Maak kans op kaarten voor DOS tegen V&L

Geldig vanaf:

Maak kans op kaarten voor DOS tegen V&L

Eredivisie Handbal

Op zaterdag 17 oktober 2015 speelt het eerste damesteam van Schuler Afbouwgroep/DOS tegen Vlucht en Lening (V&L). Een geduchte tegenstander, afkomstig uit Geleen. V&L is een ploeg die al heel lang eredivisie speelt. Dit in tegenstelling tot de dames van Schuler Afbouwgroep/DOS, die nu voor het derde achtereenvolgende jaar eredivisie spelen. De resultaten zijn echter goed te noemen. Zo hebben de dames zich voor de tweede keer weten te plaatsen voor deelname aan de Challangecup. Dit zijn wedstrijden op Europees niveau.

Ontdekarrangement

Voor Emmen. Maak het mee! heeft DOS een speciaal ontdekprogramma samengesteld. Je wordt rond 19.30 uur ontvangen waarna je een presentatie krijgt over de club, gevolgd door een kijkje achter de schermen, inclusief voorbeschouwing op de wedstrijd.

In totaal hebben we voor 10x 2 personen een plekje beschikbaar. Wees er daarom snel bij!

Locatie

Sporthal De Klabbe
Creel 2
7881 AV Emmercompascuum

Wat moet je doen om kans te maken?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaars krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.