Maak kans op kaarten voor concert Bouke!

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Maak kans op kaarten voor concert Bouke!

Bouke in Concert met zijn begeleidingsband TILT

Op zaterdag 20 februari 2016 treedt Bouke op met zijn begeleidingsband TILT in Hampshire Hotel Emmen! Velen zeggen dat Bouke moet worden ingeschaald bij de beste vocalisten van ons land. Zijn trouwste fans kennen hem van hits als ‘Kom maar, kom maar’, ‘Alles wat ik doe’ en ‘Verlangen naar jou’. Maar die Nederlandstalige carrière wijkt steeds meer voor de muziek die Bouke het meest aan het hart ligt: repertoire van Elvis, Tom Jones en van zijn eigen Engelstalige Album ‘For The Good Times’.

Er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar en daarvan zijn er slechts nog een aantal te koop.  Emmen. Maak het mee! mag 2x 2 kaarten weggeven voor dit geweldige concert!

 

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.

Niet gewonnen?

Tickets à € 27,50 te verkrijgen via www.eventics.nl. Er zijn ook tickets te koop bij het Hampshire Hotel te Emmen en bij Harry's Lunchroom te Emmen.