Maak kans op kaarten voor Bloei!

Geldig vanaf:

Maak kans op kaarten voor Bloei!

Bloei!

Bloei! is een avondvullend theaterspektakel boordevol muziek, verhalen en cultuur. Het publiek wordt meegenomen in een boeiende wandeling door de geschiedenis van Emmen. Een variatie aan artiesten, kunstenaars en verenigingen die Emmen als Culturele Drentse Gemeente hebben vormgegeven, keren samen terug op één podium om te laten zien wat onze goede grond aan culturele rijkdom te bieden heeft.

De optredens worden muzikaal samengebonden door een groots orkest, met strijkers en koperblazers, vergelijkbaar met het beroemde Metropole Orkest. Dit orkest is een unieke samenwerking tussen de Bigband Emmen en het Kamerorkest Emmen. Wat Van Goede Grond gekomen is, komt na een geweldig cultureel jaar volledig tot Bloei!

Data

Zaterdag 1 oktober, 20:00 uur, Sportlandgoed Zwartemeer
Zaterdag 8 oktober, 20:00 uur, De Klabbe, Eemer-Compascuum
Zondag 9 oktober, 15:00 uur, ATLAS Theater (matinee)

Emmen. Maak het mee! geeft 2 kaarten weg voor de voorstellingen op 1, 8 en 9 oktober. De deelnemers krijgen persoonlijk bericht.

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.