Maak kans op kaarten opening ATLAS Theater!

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Maak kans op kaarten opening ATLAS Theater!

Ben jij erbij?

Op vrijdag 14 oktober wordt het Atlas Theater officieel geopend, en jij kunt erbij zijn!

Het centrum van Emmen is vernieuwd. Inwoners en bezoekers van het centrum zien met eigen ogen hoe mooi, uitnodigend en goed bereikbaar het nieuwe centrum is geworden. Met het prachtige Marktplein, de Hondsrugtunnel, het nieuwe Raadhuisplein en Wildlands Adventure Zoo Emmen, en niet te vergeten het indrukwekkende Atlas Theater is Emmen nog aantrekkelijker voor de regio. Als winkelstad, maar ook om te recreëren en uit te gaan.

En nu is het Atlas Theater in Emmen klaar! Misschien ben je er al geweest en heb je kunnen zien dat het een icoon voor Emmen is geworden. In het weekeinde van 14 en 15 oktober 2016 opent het nieuwe Atlas Theater officieel haar deuren met een feestelijk programma, waaronder een spectaculair optreden van Bouke en het Live Metroplole-orkest van de voorstelling Bloei!. En jij kunt er bij zijn!

Emmen. Maak het mee! mag samen met Van Goede Grond en Emmen Vlinderstad 200 x 2 kaarten weggeven. Doe snel mee!

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.

Afsluiting

De opening van het nieuw Atlas Theater is tevens de afsluiting van Emmen als culturele gemeente van Drenthe 2015/16 ‘Van goede grond’. Meer weten? Bekijk hier alle evenementen en meer informatie over Van Goede Grond.


Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door: