Maak kans op het nieuwe album van Jannes!

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Nieuw album!

Het nieuwe album “Gevoel Van Samen Zijn” bevat opnieuw een mix van vrolijke up-tempo liedjes en sfeervolle ballads en is opgenomen met zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Samen zijn ze erin geslaagd wederom een uitstekende echte Jannes-plaat op te nemen. Naast 12 splinternieuwe liedjes zijn er drie nummers bij, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. Het gaat om Eleonora, Ik Wil Naar Griekenland en Ga Maar Weg, de liedjes waar Jannes zijn carrière mee begon.

Jubileum

Jannes zit 15 jaar in het artiestenvak. Dit moet uiteraard gevierd worden en dat gaat gebeuren! Op 7 oktober geeft Jannes een jubileumconcert in het Gelredome te Arnhem. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website en alle Primera vestigingen. Koop nu jouw kaarten en zorg dat je er bij bent, want je mag dit concert echt niet missen!

Maak kans

Speciaal voor de lezers van Emmen. Maak het Mee! zijn er 3 exemplaren van Jannes zijn nieuwe album beschikbaar gesteld.
Meld je snel aan voor deze actie!

Hoe doe je mee?

Via de oranje knop boven aan de pagina, kan je je gratis aanmelden voor deze actie. Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij je aanmelding ontvangen hebben. 

Let op: Uit alle aanmeldingen wordt een willekeurige selectie gemaakt, de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Gevoel van samen zijn, het nieuwe album van Jannes!
Gevoel van samen zijn, het nieuwe album van Jannes!

Meer over Jannes

Meer weten over het nieuwe album of Jannes zijn concert in het Gelredome? Ga naar Jannes Online of de officiële Facebookpagina!