Wil jij aanstaande zaterdag Hurry-Up aanmoedigen?

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Wil jij aanstaande zaterdag Hurry-Up aanmoedigen?

Wedstrijd

De komende weken gaat Hurry-Up strijden om lijfsbehoud in de BENE-League. "Ik denk dat we aan onze stand verplicht zijn eerste in de nacompetitie te worden", zegt kartrekker Kremer. Competitiegenoot Quintus en eredivisionisten Houten en DFS Arnhem wachten. "Het zijn zes wedstrijden waar we volle bak moeten gaan. Het klasseverschil moeten we gewoon duidelijk laten zien."

Wil jij de heren van Hurry-Up aanmoedigen? Op zaterdag 24 maart spelen de heren om 19.00 uur een thuiswedstrijd in De Eendracht. De tegenstander is Wematrans/Quintus HS1. We geven 5x 2 kaarten weg. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.