Maak kans op het boek 'Canon van de gemeente Emmen'

Geldig vanaf:

Maak kans op het boek 'Canon van de gemeente Emmen'

Canon van de gemeente Emmen

Op 9 oktober 2016 werd het boek Canon van de gemeente Emmen, een initiatief van ErfgoedNetwerk Emmen, in het Atlastheater gepresenteerd. Onder leiding van coördinator Sis Hoek-Beugeling hebben tien auteurs 52 verhalen, ‘vensters’ over de geschiedenis van de gemeente Emmen geschreven.

In 52 ‘vensters’, verdeeld over tien historische tijdvakken, worden gebeurtenissen en/of personen die belangrijk en/of uniek voor de gemeente Emmen waren, beschreven. De ‘vensters’ laten zien, hoe de gemeente Emmen is geworden tot de gemeente, waarin we nu leven.

Het bijzondere van de 52 ‘vensters’ is, dat elk onderwerp met een beeld of monument begint, dat met het thema te maken heeft. Tevens zijn bij een groot aantal ‘vensters’ gedichten van Emmer dichters opgenomen. Aan het einde van bijna elk venster wordt een overzicht gegeven van literatuur om zich in het onderwerp verder te verdiepen en bij een aantal 'vensters' wordt een tip voor een bezoek aan een museum in de gemeente Emmen gegeven.

Vanaf 10 oktober is het boek voor € 15,00 in de erkende boekhandel verkrijgbaar. ISBN/EAN: 978 90-75115-86-4. 

Emmen. Maak het mee! geeft 10 boeken weg! 

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail.

Let op, de prijs moet opgehaald worden in Emmen.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.