Maak kans op een 3D-beeldje van jezelf!

Geldig vanaf:

Maak kans op een 3D-beeldje van jezelf!

Rondleiding

4C Creative Cad Cam Consultants of in het kort 4C Consultants is sinds 2002 actief op het gebied van 3D oplossingen. Het bedrijf levert onder andere software voor 3D modelleren (tekenen) en frezen, en maken 3D scans. Scannen is een proces waarbij je eigenlijk een digitale kopie maakt van een object en het maakt niet uit wat voor object het is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast is het 3D scannen een van de manieren om een 3D model te verkrijgen die je nodig hebt om 3D te kunnen printen.

Speciaal voor Emmen. Maak het mee! biedt 4C Consultants een portretscan aan die daarna 3D geprint zal worden bij de Techniekafdeling van Stenden Hogeschool met de nieuwste 3D printers. Dus wil jij kans maken op een 3D-beeldje van jezelf? Doe dan nu mee!

Let op, de scan zal in Emmen gemaakt worden bij 4C Consultants.

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.