Maak kans op Eko-Tours excursie

Geldig vanaf:

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Maak kans op Eko-Tours excursie

Excursie ‘Ontdek Drenthe’

Midden in de natuur zelf rondrijden in een 100% elektrische terreinauto. Tijdens de excursie ‘Ontdek Drenthe’ kan het! De tocht duurt 2,5 tot 3 uur en je rijdt met de unieke Eko-Explorer© in de mooie natuur rondom Exloo. Onder leiding van een gids kom je langs het veelzijdige Unesco Geopark de Hondsrug, een hunebed, de heidegebieden en de bossen. Als je geluk hebt zie je onderweg een schaapskudde, vrijlopende runderen, pony’s, roofvogels of andere dieren. Ben jij klaar voor dit groene avontuur?

Je wordt ontvangen met een lekkere kop koffie/thee en een Drentse lekkernij. Onderweg wordt er een stop gemaakt voor een glaasje biologische appelsap en wat lekkers van de bakker.

Goed om te weten

  • We geven 1 excursie weg voor 1 Eko-explorer©. Dit is voor maximaal 6 personen.
  • De minimumleeftijd voor de chauffeur is 21 jaar en een rijbewijs is vereist.
  • De winnaar kan in overleg met Eko-Tours een datum (vanaf half maart) vastleggen. 

Doe mee!

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar wordt via een persoonlijke e-mail op de hoogte gebracht.

HEB JIJ JE AL AANGEMELD VOOR DE NIEUWSBRIEF?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.