Maak kans op de BackBeat FIT

Geldig vanaf:

Maak kans op de BackBeat FIT

Speciaal voor sporters

De BackBeat FIT, de nieuwste innovatie van Plantronics uit Emmen. In 2014 kwam dit product op de markt, een draadloze sportkoptelefoon die volgens Plantronics 'net als u niet te stoppen is'. Deze koptelefoon is speciaal gemaakt voor sporters. Het is een duurzaam, flexibel en waterdicht ontwerp, zodat het perfect op zijn plek blijft zitten tijdens het sporten. Het ontwikkelen, maar ook het testen wordt door eigen collega's gedaan. Zo heeft een loopgroep uit Emmen waar enkele collega's van Plantronics actief in zijn, de BackBeat FIT getest. Toen deze groep het prototype na de testfase wilde houden, wist het team dat dit een succes zou worden. Lees hier meer over de BackBeat FIT.

Speciaal voor Emmen. Maak het mee! stelt Plantronics een BackBeat FIT beschikbaar! 

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.