Maak kans op 'Baas van de Wereld' van kinderboekenschrijver Pieter Koolwijk

Geldig vanaf:

Maak kans op 'Baas van de Wereld' van kinderboekenschrijver Pieter Koolwijk

Baas van de Wereld

Onlangs kon je meedoen aan de winactie voor een Meet & Greet met kinderboekenschrijver Pieter Koolwijk. Op zaterdag 27 februari was het dan zover! Pieter vertelde over hoe hij op het idee is gekomen voor zijn boeken over Vlo & Stiekel, Bens Boot en natuurlijk presenteerde hij zijn nieuwste boek Baas van de Wereld:

Ivo en Mila weten niet wat ze overkomt als er een zwerver voor hun neus staat die beweert de baas van de wereld te zijn. Dat Baas niet zomaar een vieze zwerver is begint ze te dagen als ze - achtervolgd door de politie - wegvliegen in een winkelkarretje, in een supersonische ruimte in het riool belanden en erachter komen dat Baas de toekomst kan voorspellen... Voor ze het weten zijn ze betrokken bij een groter plan om de wereld te redden. Zal het goed komen met de wereld? En wat zit er toch in dat verdachte bruine pakket dat Baas voortdurend meesjouwt?

Alle kinderen kregen een gesigneerd exemplaar mee van Baas van de Wereld, en jij kunt daar nu ook kans op maken! Emmen. Maak het mee! geeft 6 gesigneerde boeken weg.

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.

 

Baas van de Wereld heeft de steun gekregen van Het Oranje Fonds. De Baas van de Wereld maakt de wereld een beetje mooier en het Oranje Fonds doet dat in Nederland. Daarom organiseren uitgeverij Lemniscaat en het Oranje Fonds samen een actie: kinderen mogen bedenken wat zij voor een ander zouden doen als ze de baas van de wereld waren. Het Oranje Fonds geeft de bedenkers van het beste idee € 500,- om het ook echt uit te voeren! Doe je mee?

Wat zou jij voor een ander doen als je Baas van de wereld was? Vertel het aan Het Oranje Fonds vóór 1 mei 2016 en maak kans op €500 om jouw idee ook echt uit te voeren!

Stuur hier je idee in!