Maak kans op dynamisch schieten voor 4 personen!

Geldig vanaf:

Maak kans op dynamisch schieten voor 4 personen!

Ontdek daVinci's Shooting Range

Sinds enkele maanden is Emmen een nieuwe schietbaan rijker: daVinci's Shooting Range. Dit is een uitdagende indoor schietbaan met een hoog fun-gehalte. Iedereen kent de schiettent op de kermis maar dit is schieten versie 2. Bij daVinci kan geschoten worden met diverse CO2- en luchtwapens en voor 18+ ook met airsoft pistolen en geweren. Het gaat om de dynamische schietsport waarbij op allerlei soorten doelen geschoten wordt. De veiligheid staat uiteraard voorop. Omdat er ook twee schutters tegelijk (tegen elkaar) kunnen schieten is het sterk competitief, zelfs een beetje verslavend.

We gebruiken hi-tech elektronische doelen die daVinci zelf in de afgelopen jaren ontwikkeld hebben (zie daVinci Dynamics BV onder 'Made in Emmen'). Bij ons kan op ca. 20 verschillende manieren geschoten worden, dus iedereen kan zich vermaken. Vrijwel alle doelen zijn draadloos en de uitslag is zichtbaar op een scoreboard. Dit is uniek in de wereld. Geschikt voor groepen van 4 tot 12, max. 16 personen. Leeftijd vanaf 14 jaar, voor airsoft 18 jaar of ouder.

Speciaal voor Emmen. Maak het mee! stelt daVinci 2 kaarten weg voor een uur dynamisch schieten voor max. 4 personen.

Meer weten over daVinci? Ga naar www.dsr-emmen.nl

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.