Entree nostalgische Kerstwandeling in Veenpark 2016

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Entree nostalgische Kerstwandeling in Veenpark 2016

Gezellige activiteit voor het hele gezin!

Dit jaar organiseert het Veenpark op 2e Kerstdag een nostalgische Kerstwandeling. Je kunt tussen 10:00 en 15:00 uur starten, tot 17:00 uur en wordt meer dan eens getrakteerd! De kortste route is een gezellige gang langs alle activiteiten. De langere route gaat ook door het unieke hoogveengebied.

Je ontvangt een traktatiekaart waar je op verschillende locaties gebruik van kunt maken. Een lekker “opkikkertje” in de oude fabriek, een “Echt Drents Kniepertje”, “Marshmallow” om te roosteren boven de vuurkorf en een heerlijke traktatie van de bakker bij de molen.

Speciaal voor Emmen. Maak het mee! stelt het Veenpark kaarten beschikbaar voor deze nostalgische Kerstwandeling! In totaal geven we 3x 4 plekken weg, geldig op 26 december 2015.

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.

Niet gewonnen?

De kaarten kosten €10,75 (vanaf 12 jaar) en €6,25 ( t/m 11 jaar.) Dit is inclusief alle activiteiten en traktaties. Parkeren is gratis.