2 kaarten voor Lente Avond bij De Witte Olifant

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

2 kaarten voor Lente Avond bij De Witte Olifant

Ladies only

Speciaal voor dames vindt op maandag 8 juni de lenteavond `Ladies Only' plaats bij dinercafé De Witte Olifant in Klazienaveen.

Hippe strandtent

Het eetcafé wordt voor die gelegenheid omgetoverd tot hippe strandtent en de gasten worden verwacht in fleurige strandlook. Dj Jeff Free staat garant voor de flitsende muzikale omlijsting. Op het programma staan beauty-demonstraties, een fijnproeverij van gezonde voeding, kledingtrends, een spectaculaire verloting en een inspirerende presentatie van niemand minder dan Hendrikus Velzing. De bezoekers kunnen deze avond zelfs een fotoshoot laten doen door fotograaf Richard Broekhuijzen. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliers van Klazienaveen, JMS Hurry Up en dinercafé De Witte Olifant.

Bron: www.emmen.nu

Maak kans op 2 kaarten

Emmen. Maak het mee! geeft 2 kaarten weg voor deze gezellige avond! Maak kans op de kaarten door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de uitgekozen deelnemers krijgen een persoonlijke e-mail op donderdag 4 juni.

Kaarten kopen

De entreekaarten kosten slechts € 5,- per persoon en zijn te koop bij Diner Café De Witte Olifant aan de Van Echtenskanaal NZ 600 in Klazienaveen. Gratis parkeren is mogelijk.