2 kaarten voor Benefietconcert Nepal

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

2 kaarten voor Benefietconcert Nepal

Verwoestende aardbevingen in Nepal

Op 25 april en 12 mei werd Nepal zwaar getroffen door verwoestende aardbevingen. Noodhulp is dringend gewenst en op dit moment is er vooral behoefte aan basale goederen als water, voedsel, medicijnen en tenten. In de periode van wederopbouw zal er geld nodig zijn om huizen, scholen en andere gebouwen te bouwen of te restaureren.

Benefietconcert

Om dit op een effectieve manier te doen en te voorkomen dat de verkeerde mensen met het geld aan de haal gaan, organiseert de stichting Pure-Intention dit benefietconcert. Met het ingezamelde geld kunnen betrouwbare lokale contactpersonen uit ons netwerk in Nepal, aan de slag om gerichte hulp te bieden aan de lokale bevolking.

Maak kans op 2 kaarten

Emmen. Maak het mee! geeft 2 kaarten weg om dit initiatief van stichting Pure-Intention te steunen. Maak kans op de kaarten door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de uitgekozen deelnemers krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode op zaterdag 30 mei.

Kaarten kopen

Kaarten kosten € 25,00 p.p. en de opbrengst komt geheel ten goede aan de noodhulp.

Poolshoogte
Boswachter Meelkerlaan 5
7873 TE Odoorn

31 mei 2015
19:00 tot 23:15

Voor meer informatie over het benefietconcert en de actuele omstandigheden in Nepal, volg en like Pure-Intention op Facebook.
https://www.facebook.com/pages/Pure-Intention/626176584184894