Zijde schilderen

  • vanaf 13:15
  • 15,-

Creatieve allrounder Karina Pater geeft zondag 14 januari 2018 een workshop zijde schilderen bij Bibliotheek Emmen. In deze workshop leert u technieken, gereedschappen en materialen kennen die worden gebruikt om zijde te beschilderen. De workshop begint om 13.15 uur en kost €15,00 p.p.

Na een gezellige, ontspannen middag creatief bezig zijn gaat u naar huis met een mooie zelfgemaakte sjaal en met veel kennis en inspiratie. Zijde schilderen is een spannende en uitdagende techniek. Het is niet moeilijk om prachtige resultaten te verkrijgen. Voor deze workshop is dan ook geen voorkennis van de techniek nodig, iedereen is van harte welkom.  

Karina Pater is afgestudeerd als Kunstzinnig Therapeut en heeft in 2015 haar opleiding Creatieve Handvaardigheid afgerond. Ze heeft vele jaren werkervaring in de zorg met diverse doelgroepen en leeftijden, met een specialisatie in het begeleiden van mensen met autisme. In 2013 startte Karina ‘Boetiek Creatiek’, een klein atelier gelegen aan het Stieltjeskanaal in Zandpol. 

Karina’s visie is dat iedereen die maar creatief bezig wil zijn in het atelier of op locatie bij haar terecht kan, ongeacht leeftijd, wel of geen beperking, wel of geen vaardigheden. ,,Het experimenteren met kleur, vorm en materiaal en het proces vind ik erg belangrijk. Het resultaat hoeft niet altijd 100% te zijn als je er maar van genoten hebt. Ik vind het mooi om mensen nieuwe vaardigheden en technieken bij te brengen en ze te zien genieten. Ik ben van mening dat creatief bezig zijn veel met iemand kan doen.”

 

In verband met een beperkt aantal plaatsen wordt u verzocht om zich vóór 11 januari aan te melden.