Zelf een huis (ver)bouwen? ‘Hier krijg ik energie van!’

Uw eigen huis (ver)bouwen? Helemaal naar eigen smaak en energiezuinig? Kom dan donderdag 5 oktober 2017 naar ‘Hier krijg ik energie van!’ in het gemeentehuis.

 

Tijdens deze avond, georganiseerd door de gemeente Emmen en Rabobank Emmen-Coevorden, komt u alles te weten over energiezuinig bouwen. Wat zijn de voordelen van nieuwbouw, wat wordt er verstaan onder energiezuinig bouwen, wat zijn de mogelijkheden en trends en wat scheelt het in de portemonnee? Allemaal vragen waar u antwoord op krijgt. Heeft u nog meer vragen? Stel ze gerust aan de deskundigen die deze avond aanwezig zijn. Deelname is gratis!

Programma

19.30 uur
Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

19.45 uur
Welkom door Jisse Otter wethouder gemeente Emmen en Roland Welles, Directeur Particulieren Rabobank Emmen-Coevorden

20.00 uur                         
In gesprek met deskundigen over energiezuinig bouwen. Aan tafel Bob Sikkes  bekend van de succesvolle tv-programma’s ‘Bouwval gezocht’ en ‘TV-Makelaar Mission Impossible’, Roland Welles directeur Rabobank Emmen-Coevorden, Sophie Room van het gelijknamige Room Ontwerp en Bouwadvies, Marco Nekeman van Invent en Astrid Brinkman accountmanager woningbouwkavels gemeente Emmen.

21.00 tot 22.00 uur
Informatiemarkt waarop verschillende bedrijven zich presenteren en u terecht
kunt voor informatie en het stellen van vragen. Meet & greet met Bob Sikkes. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Locatie

Het Bruggebouw in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. Parkeren kan aan de achterzijde van het gemeentehuis, Vreding 5.

Aanmelden?

Dat kan voor 2 oktober via www.energie.dichtbijbank.nl.