Workshop Brandweer met VLOG battle

  • Emmen, Brandweer kazerne

Tijdens de Vlog battle wedstrijd maak je elke zes weken een vlog over allerlei onderwerpen die met techniek te maken hebben. O.a. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, het ATLAS Theater, Studers en heel veel bedrijven openen hun deuren zodat jij achter de schermen kunt kijken. Ontdek de wereld van techniek en maak hier spetterende vlogs van! Elke zes weken beoordeelt de jury wie de leukste/coolste/beste vlog heeft gemaakt. Die persoon krijgt een gave prijs. Er zijn in totaal vier rondes. Aan het einde van de battle zal er een overall-winnaar zijn.


De workshop op 9 maart:
Van 15.30 tot 17.00 uur mag je naar binnen bij de brandweer in Emmen! Speciaal voor deelnemers van de VLOG battle opent de brandweer de deuren van de brandweerkazerne. Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen. Hoofd Incident Bestrijding Marcel Kuper ontvangt je zodat hij kan vertellen wat je precies gaat doen.
Daarna geven de brandweermannen je een rondleiding door de kazerne en laten ze zien welke technieken ze gebruiken, zoals een tankautospuit, hoogwerker en eerste hulpverleningsvoertuig. Je krijgt een 3D-bril op zodat je in een Virtual Reality omgeving een brand kunt blussen!

Datum, tijd en locatie
Vrijdag 9 maart van 15.30 tot 17.00 uur
Brandweerkazerne Emmen, Nijbracht 43a, 7821 CB Emmen

Informatie over aanmelden en nog veel meer op: vlogbattle.nl