Winterwandeling Weiteveen

  • vanaf 11:00
  • 5,-

Zondag 7 januari organiseert het Veenloopcentrum een winterwandeling rondom Weiteveen. Een mooie gelegenheid om met het hele gezin de goede voornemens ook in daden om te zetten, door gezond en gezellig 2018 te beginnen. De route is bewegwijzerd en gaat voor het grootste deel door natuurgebied het Bargerveen.  U komt ook langs  de nieuwe schaapskooi en de nog in aanbouw zijnde runderstal en schaapherderswoning. In verband met werkzaamheden is het erf nog niet toegankelijk voor publiek. De drie Koningen, Caspar, Melchior en Balthasar zullen ook van de partij zijn. Tevens zult u midwinterhoornbloazers en accordionmuziek tegenkomen.  Onderweg is er koffie, thee, warme chocolademelk en nieuwjaarsrolletjes.

De start is tussen 11.00 en 13.00 uur, bij het Veenloopcentrum, Zusterweg 17. De afstand is 6 km en duurt ongeveer 2.5 uur. Aanmelden kan tussen 11.00 en 13.00 uur. Voorinschrijving kan per e-mail info@veenloopcentrum.nl

Prijs: 5 euro incl. koffie, thee, of warme chocolademelk en nieuwjaarsrolletjes. Kinderen t/m 12 jaar 2.50 euro.  Tegen betaling is op de route ook snert en/of worstebroodjes verkrijgbaar.

 

TIP: Goede kleding en schoenen en eventueel een verrekijker