Warenmarkt Emmen 28 november

Warenmarkt Emmen op 28 november

Op vrijdag 28 november komt Sinterklaas, samen met zijn Zwarte Pieten, naar de Markt in Emmen. Kinderen kunnen op de foto met de Sint, de Pieten delen lekker pepernoten uit en zorgen voor een gezellige sfeer tussen de kramen. De Pieten delen bovendien de nieuwe jaarkalender uit van de Warenmarkt.

Kom vrijdag 28 november naar de Markt, tussen 08:00 en 14:00 in het centrum van Emmen. Voor de boodschappen én voor de verlanglijstjes!

Beste markt van Nederland! Kom iedere vrijdag van 08:00 t/m 14:00 naar de Grootste Markt van Drenthe. Kom gezellig uw boodschappen doen op de markt in Emmen. Er zijn meer dan honderd kramen met diverse vers-producten als kaas, vis, groente, fruit, brood, en ook stoffen, sieraden, schoenen, enz. De weekmarkt is een goede aanvulling op het toch al grote winkelaanbod. Altijd voordelige prijzen, en een goede sfeer.

Dagje Emmen
Na de markt is het goed vertoeven bij een van de gastvrije horeca gelegenheden of u winkelt nog even door de gezellige straten en passages die Emmen kent. Kortom, vrijdag is een mooie dag om naar Emmen-Centrum te komen.

Locatie
De warenmarkt staat dit jaar meer in zuidelijke richting (Wilhelminastraat).

Parkeren
De fiets parkeren kan in de fietsgarage (gratis).
Uw auto kunt u parkeren in P Westerstraat of P Willinkplein.