Voorronde Young Business Award 2016 Emmen

Na een succesvolle start van  de Young Business Award 2016 in Hoogeveen (zie onderstaande YouTube video), willen wij u bij deze graag uitnodigen voor de voorronde in Emmen. Tijdens de voorronde in Emmen zullen opnieuw zes unieke startups elk zestig seconden pitchen om één van de twee finaletickets te bemachtigen. Deze tweede voorronde organiseren in nauwe samenwerking met het Kennispoort Drenthe en Stenden Hogeschool. Het bezoeken van de  voorronde in Emmen van de Young Business Award 2016 op maandag 25 april is gratis.

De inloop start om 19:00 en het programma van de Young Business Award zal om 19:30 van start gaan. Hierbij willen wij u uitnodigen om deze voorronde bij te wonen en u te laten verbazen door de startups, pitches en wellicht met vele nieuwe ideeën voor uw eigen bedrijf huiswaarts te keren. Gezien het beperkte aantal plaatsen willen we u vragen om via de onderstaande link uw plaats te reserveren; http://www.youngbusinessaward.com/evenementen/voorronde-emmen/

De teams van het Kennispoort Drenthe, Stenden Hogeschool en de stichting Young Business Award hopen u op aanstaande maandag (inloop 19:00) te mogen verwelkomen bij het Kennispoort Drenthe (Van Schaikweg 94, 7811 KL Emmen).