Verhalen in de huiskamer

  • vanaf 15:00
  • 10,-

Zaterdag 25 november vertelt Han van Hagen een verhaal in onze huiskamer. Geen lezing, want dat klinkt zo saai, zegt hij, maar een kunstvoorstelling.

Het was me wat in dat zestiende- eeuwse Rome. Vijfhonderd jaar geleden kwam de strijd op gang tegen misstanden in de kerk Die pausen maakten er wat moois van? Veel moois, ja. EenHet was  een bloeiperiode in de  geschiedenis van de beeldende kunst.  Deze zomer heeft Han in Italië rondgekeken en materiaal  verzameld voor zijn nieuwe voorstelling, een verhaal met plaatjes, natuurlijk. Daarna borrel met een hapje. Goed idee voor een herfstige zaterdagmiddag.

Graag aanmelden via info@galerievanstrien.nl of  0591 551630 . Bijdrage: € 10.-

 

Bezoek dan ook onze lopende expositie DRENTSE DRUKKERS + .  Met 74 prenten van zes toppers in de grafiek; Siemen Dijkstra, Lidwien Chorus, Reinder Homan, Erik van Ommen, Rita Lentz en Krin Rinsema. op de sokkels  de humoristische keramische beelden van Hermien Buytendijk, en in de vitrine;  sieraden  van Marijke van de Meent.

Op zondag 17 december is houtsnijder  Siemen Dijkstra hier om u te vertellen over Japan en speciaal  de Japanse houtsnij technieken. Wat heeft hij daar opgestoken na zes weken artist in residence? Wat hebben ze daar van hem geleerd?   Met borrel en hapje . toegang vrij. 

Meld je aan via info@galerievanstrien.nl