Tuinconcert Emmer-Compascuum

Ed Struijlaart en Lisa Lois treden op in Emmer-Compascuum

Emmer-Compascuum - Na vorig jaar een tuinconcert te hebben gegeven keert Sylvia van Ostende dit jaar terug met nieuwe tuinconcerten. 

Na een succesvol tuinconcert vorig jaar zal op 20 mei 2017 Ed Struijlaart en Lisa Lois de spits gaan afbijten tijdens een nieuw tuinconcert in Emmer-Compascuum. Samen hebben deze twee artiesten het nummer ‘Made of stars’ uitgebracht. Hierbij is Lisa Lois bekend als winnaar van de X-Factor 2009 met het nummer Hallelujah en is Ed Struijlaart bekend geworden met zijn band Stud Muffins op evenementen als Concert at SEA en Noorderslag. 

Het tuinconcert is bedoeld om het geluid van nationale en regionale artiesten samen te brengen laat van Ostende weten die de tuinconcerten organiseert. “Het is dan ook een akoestisch optreden.” Laat van Ostende weten. “Het concert is inclusief een koffie en frisdrank. Na het tuinconcert kunnen de mensen nog aanschuiven voor een bbq.”. 

Er kunnen maximaal 55 mensen deelnemen aan het tuinconcert. Aanmelden voor dit tuinconcert kan op:www.laurarts.nl 

--- 
Wilt u meer informatie over dit onderwerp dan kunt u contact op nemen met Sylvia van Ostende via telefoonnummer: 06 51932433