Tentoonstelling Focus op FotoFun

  • Ermerweg 88B

Op zondag 10 september 2017 opent om 15.00 uur de tentoonstelling Focus op FotoFun. Suze van der Ster, fotograaf en medewerker van het CBK Emmen, verzorgt de opening. Gitarist Gerard Rolink zorgt met Chris Vrijbloed op mondharmonica voor de muzikale omlijsting.

In de tentoonstelling presenteren 31 leden van FotoFun Emmen hun werk ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van de club. De leden konden foto’s inzenden op basis van een aantal thema’s. Deze thema’s zijn: natuur, zwart-wit, kleurrijk en structuren en patronen.

In de tentoonstelling is een collectie oude fototoestellen en fotografie-curiosa te zien. Deze collectie is beschikbaar gesteld door Foto Meilink uit Emmen. 

De tentoonstelling Focus op FotoFun duurt van 9 september t/m 12 november 2017 en is te bezichtigen bij CBK Emmen - De Verdieping.

 

Over FotoFun

Bij FotoFun Emmen staat het plezier in fotograferen voorop. Ze delen de liefde voor fotografie en iedereen is welkom, zowel beginners al fotografen met jarenlange ervaring.

Voor leden organiseren ze een aantal keer per jaar boeiende bijeenkomsten over fotografie. Ook gaan ze met elkaar op stap en bespreken ze na afloop de foto’s. Steeds om van elkaar te leren en om kennis en techniek verder te ontwikkelen.  Ze exposeren met regelmaat in de regio en voor leden is er de jaarlijkse fotowedstrijd.
 

Bekijk ook de website www.fotofunemmen.nl.

"Me and my shadow" van Marga Lassche.
"Me and my shadow" van Marga Lassche.
Landende reiger, van Aize Schipper.
Landende reiger, van Aize Schipper.