Taalmiddag "overwinter in verwondering"

  • vanaf 13:15
  • Bibliotheek Emmen

Twaalf taalkunstenaars nodigen u op zondagmiddag 26 november a.s. uit voor een wervelende taalmiddag in het Leescafé van Bibliotheek Emmen. Zij bieden deze middag een gevarieerd programma aan van poëzie, verhalen, voordrachten, muziek, theater en cabaret. De middag begint om 13.15 uur en eindigt om 15.45 uur. De toegang is gratis.

De deelnemers hebben zich laten inspireren door het gezamenlijke thema ‘Overwinter in verwondering’! Dit heeft bij een aantal kunstenaars geleid tot nieuw werk. Maar ook door de verschillende samenwerkingsverbanden zijn er nieuwe creatieve uitingen ontstaan. De bibliotheek biedt hen het podium om dit, met iedereen die dit wil, te delen!

Tijdens deze middag kunt u genieten van teksten van Elbert Westerbeek, Angel Svensson, Zatarra Rafaël, Harm van Ballegooijen, Sandra Wanders, Berendy Gahler en Loes Masseree. De muziek wordt verzorgd Rok Jas & Bloes (Harrie Westkamp) en Jaap Klok. Het cabaretduo Kabaalala zorgt voor de cabareteske noot in het programma en Miss Teri Productions voor een theatraal randje.