StadsBBQ Emmen

In opdracht van Artiestenvereniging Unplug & Play verzorgt Organisatieburo Vitalis de Zomerse markt in de Oude Dierentuin van Emmen.

Door het overweldigende bezoekersaantal en de vele reacties van de 1e editie is besloten om het festival dit jaar 2 dagen te houden. Natuurlijk is de entree voor bezoekers geheel gratis! 

Op 9 & 10 september 2017 kunt u in het Oude Dierenpark genieten van heel veel live muziek, BBQ, schminkers, ballonkunstenaars, goochelaars, valkenier, waarzeggers, bungeetrampoline, fantastische foodtrucks en markt/fair met maar liefst 100 deelnemers. En nog veel meer!! Het hele park is gevuld met de meest bijzondere vermakelijkheden. De tweede editie is dan ook zeker een aanrader om te bezoeken of om je bedrijf te presenteren! 

Mee doen ? Vorig jaar hadden we meer aanvragen dan we aan deelnemers konden plaatsen. Daarom beginnen we nu al met de mogelijkheid tot inschrijven. Vanaf maart 2017 maken we de uiteindelijke 100 deelnemers bekend die deel mogen nemen aan het festival. 

Krijgt u al een beetje het zomerse gevoel ? Of wellicht wilt u deelnemen aan deze unieke 2e StadsBBQ ?


Informatie standhouders: 
De markt wordt 2 dagen gehouden en is van 13.00 uur tot 21.00 uur.
Standplaats 2 dagen (5 meter) € 100,=
Standplaats met kraam (vier meter met bovenzeil) 2 dagen € 130,=
Food standplaats 5 meter € 400,=, stroom € 25,= extra (2 dagen)

Let op: inschrijving via de site van vitalismarkten.nl vervolgens ontvangt u meteen een kopie van uw inschrijving. Vanaf maart 2017 zullen de inschrijvingen verwerkt worden, u krijgt ten alle tijde meteen een bericht van uw inschrijving de definitieve bevestiging/afwijzing ontvangt u tevens vanaf maart.  Bij de bevestiging aanvullende algemene voorwaarden meegezonden met betrekking tot de annuleringsvoorwaarden (dus annuleringsvoorwaarden Organisatieburo Vitalis zijn niet van toepassing op de StadsBBQ Emmen 2017) 

 

Reserveren:

Wilt u reserveren ? Dit is alleen mogelijk indien u in het bezit bent van een account. Deze kunt u aanmaken zodra u de bestelprocedure bent gestart. Na het klikken op reserveren staat uw reservering in de winkelwagen rechtsboven in de hoek. Hierop klikt u om de bestelprocedure voort te zetten. U ontvangt meteen een kopie van uw reservering in uw mailbox. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan hebben wij ook geen reservering ontvangen. Na selectie van de aanmeldingen ontvangt u in maart 2017 bericht middels email. 

Uw reserveringshistorie kunt u ook terugzien in uw account, zowel uw reservering als uw bevestiging kunt u hier zien. 

LET OP: de StadsBBQ kan alleen los gereserveerd worden en niet in combinatie met het overige marktaanbod van Vitalis.