Singer Not The Song VI

Op vrijdag 19 mei organiseert Poppodium Apollo voor de derde keer Singer Not The Song in Groothuis. Tijdens deze muzikale avond zullen: Maurice van Hoek, Marjoram, Mary Confurius en Isis & the Wolf bij ons op de planken staan. 
 

Isis & the Wolf - 20.30 tot 21.00 - Cafézaal

Met vleugen Nick Cave en Cash komt Isis & the Wolf tot eigen, melodieuze en gedreven pop/folk liedjes. Bij vlagen triest en vervreemdend, maar het zou ook zo maar eens goed kunnen komen! De optredens van Isis & the Wolf werden op Art Carnivale, de Winter Welvaart en bij de Groninger Songwriter Circle werden goed ontvangen! Plannen voor een EP zijn in de maak.

 

Marjoram - 21.00 tot 21.45 - Popzaal

Marjoram is een akoestische prog-rock formatie uit Groningen. De muziek van Marjoram is melancholisch, stevig en vol emotie. Krachtige zang met meerdere zanglijnen, bijzonder gitaarwerk, een stevige beat van de cajon, omlijst door de prachtige cellomelodieën. Marike lucht tijdens de nummers behoorlijk haar hart. Kerwin, Frank en Charles volgen haar in deze expressie bij het spelen van de nummers.

 

Mary Confurius - 21.45 tot 22.15 - Cafézaal

Mary Confurius is een muzikant die met haar muziek licht en donker combineert. In een intieme sfeer vertaalt ze de muziek die ze hoort en voelt naar haar nummers. Ze begeleid zichzelf met de warme klanken van haar gitaarspel. Haar teksten zijn eerlijk, uit het hart en variëren van kwetsbaar naar krachtig, waarbij ze zich niet laat tegenhouden door taboes.  


Maurice van Hoek - 22.15 tot 23.15 - Popzaal

Maurice van Hoek ontvlucht in 2015 het conservatorium en stelt in drie maanden Amerika vast dat country zijn leven is. Hij trekt naar de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. Op zijn zwerftocht schrijft hij voor het eerst persoonlijke songs over zijn belevenissen en emoties. Ze vormen de basis voor zijn debuut album ‘Live Forevermore’.

Maurice speelt waar hij kan. Duo-optredens, huiskamerconcerten en de hoek van de straat, met zijn gitaar en mondharmonica. In 2017 groeien Maurice en zijn band naar een hechte eenheid, hij schrijft veel nieuwe songs en stippelt een strak pad uit naar de toekomst. Drie singles kondigen vanaf 17 maart de komst aan van een nieuw album wat in het voorjaar van 2018 zal verschijnen, waarmee hij de ontwikkeling tot ‘Countryfenomeen’ voortzet.

Tickets en meer informatie
Kaarten zijn te koop voor €12,50 via www.poppodiumapollo.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dylan de Lange - telefoonnummer: 06 50977308.