SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die (direct of indirect) met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een wandelestafette van 24 uur wordt stilgestaan bij de ziekte kanker en vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Vorm een team en loop mee!
Vorm een team van familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega’s (10 –  15 mensen) en loop mee! Tijdens de 24 uur durende wandelestafette wisselen de teamleden elkaar steeds af. Er loopt dus altijd minstens één teamlid over het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Bezoekers en teamleden die niet wandelen kunnen ondertussen volop genieten van de andere activiteiten op het evenement, zoals een levendige braderie, optredens van artiesten, kindervermaak en nog veel meer. Alle teamleden worden gevraagd om voorafgaand aan het evenement zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Ze leveren hiermee een belangrijke bijdrage aan verder kankeronderzoek.

SamenLoop met burgemeester Bijl
Burgemeester Bijl gaat acht uur lopen tijdens de SamenLoop voor Hoop. Wil jij samenlopen met de burgemeester? Dat kan. Door het sponsoren van een bepaald bedrag loop jij mee met de burgemeester. Kijk voor meer informatie op de website.

SamenLoop voor Hoop wordt in tientallen landen met veel succes georganiseerd en is wereldwijd de grootste inzamelingsactie ten bate van de kankerbestrijding!

Meer informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/emmen