Openingsweekend Camping BuitenLand

  • Stieltjeskanaal 14

Onze droom is werkelijkheid geworden en dat vieren we met een openingsweekend tijdens het lange Pinksterweekend, van 2-5 juni waarin er op onze camping van alles te zien, te horen, te proeven en te beleven is. Jij hoeft alleen je tent maar mee te nemen, wij zorgen voor de rest!

Bijna een jaar zijn we bezig geweest om de camping gereed te maken en nu is het zo ver: Camping BuitenLand is geopend. Een camping waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en waar je de tijd kunt vergeten. Het gevoel dat je in een bubbel terecht komt, waar het altijd fijn is om te zijn. Een camping waar duurzame huisjes gebouwd kunnen worden en waar je het hele jaar kan komen om in alle rust te schrijven of te creëren.

Verkoop start donderdag 11 mei 12:00 uur!

Datum
2 t/m 5 juni waarbij 2 juni de eerste aankomstdag is en 5 juni de uiterste vertrekdag. 
Het programma draait op 3-4 juni.
Er zijn tickets voor twee nachten (zaterdag t/m maandag) 
en voor drie nachten (vrijdag t/m maandag). 

Locatie 
Camping BuitenLand, Stieltjes Kanaal 14 in Nieuw-Amsterdam.

Prijzen
Toegang festival plus twee nachten (zat-ma) kamperen € 45,-
Toegang festival plus drie nachten (vrij - ma) kamperen € 65,-
Kinderen t/m 12 jaar €2,50 

Muziek en nog eens muziek

We zorgen dat er veel fijne bandjes zijn, op elk moment van de dag. Van getalenteerde jonge muzikanten die akoestisch en versterkt komen spelen tot singer-songwriters rond het kampvuur en dj’s die iedereen laten dansen. We hebben een podium vlakbij ons restaurant waar de hele dag optredens plaatsvinden. Maar ook een kleiner podium in onze ‘burcht’, een intieme plek waar je naast het vuur kan genieten van de relaxte tunes. Daarnaast kun je de muzikanten soms op hele verrassende plekken tegenkomen waar je ze niet verwacht. 

Laat je verrassen

Behalve muziek luisteren kun je dit festivalweekend ook genieten van diverse theatervoorstellingen en performers uit alle hoeken van het land die op en rond de camping komen spelen. Laat je gewoon verrassen!

Kinderen in het BuitenLand

Natuurlijk kun je je kinderen meenemen naar ons openingsfestival! We hebben genoeg te doen om ze het hele weekend zoet te houden: op onze klimtoestellen en schommels, maar ook in het bos waar we zorgen voor hout waarmee ouders en kinderen samen hutten kunnen bouwen. Daarnaast worden er speurtochten op en rond de camping georganiseerd, is er een verhalenverteller en zal de klankkunstenaar iedereen verbazen. En dan zijn er natuurlijk ook nog de schouders van de ouders om op mee te luisteren naar de muziek.

Cirscusstad BuitenLand

Circus op de camping: bij BuitenLand kijk je je ogen uit. Samen met het bekende Rotterdamse circusfestival Circusstad, brengen we jonge getalenteerde circusartiesten naar BuitenLand met hun nieuwste voorstellingen. Begin mei traden ze nog op in de schouwburg in Rotterdam en nu zijn ze bij ons te gast om je te verbazen en te ontroeren met hun kunsten. Niet het standaard circus met dieren en rode neuzen, maar nieuwe acrobaten en jongleurs die overal op de camping op zullen duiken.

Salt Wood Camp

In samenwerking met het outdoor lifestyle magazine SALT hebben we in de bossen rondom camping Buitenland een Wood Camp voor je neergezet, waar alles draait om hout. Hier leer je niet alleen de fijne kneepjes van het houthakken en fikkie stoken, maar ook hoe je een lepel uit hout kunt snijden of hoe je met verf op verrassende wijze je eigen draai kunt geeft aan een tak die op het eerste gezicht absoluut geen indruk maakte. 

Buiteneten en buitendrinken

Een feest is geen feest zonder goed eten en drinken. In onze BuitenBar kun je de dag beginnen met een gezond ontbijt, waarna je hier gedurende de dag lekkere gerechten kunt bestellen en pizza's uit de houtoven. Verder zijn er op het terrein diverse food-trucks die (h)eerlijke hapjes en maaltijden voor je bereiden. En je kunt terwijl je verdwaald bent op het terrein op meerder plekken (biologische) drankjes bestellen zoals sapjes, wijn en bier. 

Tent mee!

Camping Buitenland beschikt over 240 kampeerplekken, dus ruimte genoeg om je tent of kampeerbusje neer te zetten! Zoek je eigen plek uit op een van de vele veldjes die we hebben en installeer je voor een weekend relaxen en feestvieren. En let op: een aantal plekken heeft stroom, maar wees er snel bij want die zijn heel populair. Plekken met elektriciteit worden bij de receptie uitgegeven en kunnen niet gereserveerd worden, dus wees hiervoor op tijd. Bij de receptie betaal je hiervoor €5 per dag.

Voor meer informatie zie: www.Buitenland.com