Openingswedstrijd FC Klazienaveen

Klazienaveen – De dag dat vv Zwartemeer en vv Klazienaveen fuseren nadert met rasse schreden. Dit grote moment in de Klazienaveense voetbalhistorie mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op 8 juli aanstaande zal de fusie tussen beide clubs met een spectaculaire voetbaldag voor jong tot oud.

Supergave middag

De voetbaldag begint omstreeks 13.00 uur voor alle junioren, van puppies t/m JO19. Het belooft een supergave middag te worden met kleine toernooitjes, een hindernisbaan, een zeephelling, verschillende voetbalspellen, springkussens en nog veel meer! Rond de klok van 15.30 uur is dit deel ten einde, waarna er om 15.45 uur ballonnen opgelaten worden.

FC Klazienaveen tegen FC Emmen

Er wordt strak schema gehanteerd, want om 16.00 uur zal dé openingswedstrijd van FC Klazienaveen beginnen. Zoals bekend, zal FC Emmen deze middag de tegenstander zijn.

Over strakke schema’s gesproken. Op 8 juli is de verbouwing van de kantine voor de senioren afgerond en kan deze voor het eerst bezichtigd worden. Om iedereen kennis te laten maken met FC Klazienaveen is de entree voor deze wedstrijd gratis.

Feest met DJ Joep

Na afloop van de wedstrijd is een ieder welkom in de feesttent, alwaar een feestelijk einde aan de dag gegeven wordt. Met DJ Joep achter de draaitafels is het feest gegarandeerd.

FC Klazienaveen hoopt iedereen, jong en oud, zaterdag 8 juli te mogen begroeten op het vernieuwde sportpark “De Planeet” van FC Klazienaveen!