Open Podium

Op zondagmiddag 23 november organiseert Bibliotheek Emmen haar tweede Open Podium. Deze middag kunt genieten van het duo Martine Salomons & Harry Fuhler, Lazlo Buhring uit (Eelde) en de Ierse band Almharach. Het Open Podium begint om 13.30 uur en wordt gehouden in het Leescafé op de tweede etage van de bibliotheek aan het Noorderplein. De toegang is gratis.

Programma

13.30 – 14.00 uur: Martine Salomons & Harry Fuhler
Zij brengen een liedjesprogramma vol oude songs met een gouden randje. U hoort mooie, bekende jazzballads zoals Lullaby of Birdland en Autumn leaves, oude popsongs zoals Louis Armstrong’s What a wonderfull World, maar ook bekende Nederlandse klassiekers van bijvoorbeeld Ramses Shaffey en Teach In. Een mooie afwisseling van swing en ballade, melancholie en een lach!

14.10 – 14.40 uur: Lazlo Buhring
Lazlo is de gitarist van het duo Marlow. Hij speelt al enige jaren gitaar en heeft tot nu toe optredens gehad in o.a. Eelde en Anloo. Het is zijn eerste muzikale kennismaking met Emmen. Tot zijn speellijst behoren o.a. covers van The Doors, B.B. King en Bob Dylan.

14.45 -15.30 uur: Almharach
Deze Ierse band bestaat al enige jaren. De naam betekent in het Gaelic ‘De Vreemdeling’. Zij brengen traditionele Ierse folkmuziek (folksongs, jigs, ballads) ten gehore met accordeon, viool, fluit, gitaar en zang. In 2013 gaven zij o.a. nog een benefietoptreden voor Homeride 2013.