Ontdek tijdens de Maand van Amateurkunst in juni!

  • Emmen

1 juni tot en met 30 juni is de Maand van de Amateurkunst. Heel de gemeente Emmen staat in juni in het teken van amateurkunst. In deze periode zijn er open repetities, lessen, workshops, concerten en optredens. Laat je inspireren, doe mee, kijk of luister! Het hele programma kun je bekijken op: www.maandvandeamateurkunst.nl.

Lokaal Talentfestival
Een van de hoogtepunten van de Maand van de Amateurkunst is het Lokaal talent festival op 16 juni in het ATLAS Theater. Meer dan 30 talentvolle amateurkunstenaars en verenigingen als sing en songwriters, koren, orkesten en dansgroepen laten het beste van zichzelf zien. Het programma is afwisselend, creatief en divers. Tussen de optredens door zijn diverse workshops te volgen. Er is een creatief en interactief kinderprogramma in samenwerking met het Alles Kids festival dat die dag ook plaats vindt in het centrum van Emmen.  

Amateurkunstprijs & Jongerenprijs
Elk jaar reiken we een amateurkunstprijs uit voor nieuwe initiatieven die verbindend zijn en nieuwe doelgroepen aanspreken. De amateurkunstprijs en de jongerenprijs worden tijdens het Lokaal Talenfestival op 16 juni in het Atlas Theater uitgereikt door de wethouder van kunst & cultuur.

Bekijk alle activiteiten op www.maandvandeamateurkunst.nl