Noorderslag After Party in Emmen

  • vanaf 21:00
  • Melody
  • 5,00

23 januari wordt in Melody (Emmen) door The Bake Shop met Animal Antics teruggekeken op Eurosonic/Noorderslag. Dit is alweer de 4e keer dat The Bake Shop in Melody een showcase met 2 lokale bands en een singer/songwriter presenteert. Deze keer staan naast de Animal Antics ook The Anti-D’s en Jan Bresters op het programma.

Animal Antics
Animal Antics, stevige Brit Pop met daarin Funk, Classic Rock en Pop verwerkt, uniek en spraakmakend. Dat zagen ook de programmeurs van Eurosonic/Noorderslag en resulteerde in een optreden tijdens het festival van 2015. Hun nieuwe single heet “Sober Daylight”.

The Anti-D's
Indie Postpunk-revival band The Anti-D’s uit Groningen brachten onlangs de EP “Episodes of Fake Romances” uit. Ze stonden al op “Knoalrock” en speelden bij 538, en nu dus in The Bake Shop.

Jan Bresters
De singer/songwriter van deze 4e editie van The Bake Shop is Jan Bresters. Hij is de bassist van The Anti-D’s en als singer/songwriter timmert hij stevig aan de weg met zijn gemakkelijk in het gehoor liggende popmuziek.

Wolbers&Wolbers draaien vinyl, voor,tussen en na de shows.
The Bake Shop is een maandelijkse showcase avond met lokale en regionale bands en singer-songwriters, en vindt 1x in de maand plaats in zalencentrum Melody, Splitting 45 in Emmen. 
De entree bedraagt €5.00, aanvang 21.00 uur.