Muzikaal Fashion Event

  • Hampshire hotel Emmen

Mytylschool de Springplank uit Emmen is al enige tijd bezig met een grote benefietactie. Met het ingezamelde geld willen ze een aangepaste bus kopen, zodat de kinderen met een beperking die naar de Mytylschool gaan meer mogelijkheden krijgen. Eén van de manieren waarop ze geld inzamelen, is het organiseren van een Muzikaal Fashion Event. 

Het evenement vindt plaats op woensdag 28 maart a.s. vanaf 19.00 uur in Hampshire Hotel Emmen. Er zijn nog kaarten te koop.
 
Een kaartje kost € 12,50 per stuk en is online te koop via DEZE LINK.
Bezoekers kunnen een spetterende avond verwachten met onder andere ontvangst met bubbels, modeshows, een optreden van de huisband van de Monday Night Music Club (Brasserie Emmen) & Unplug and Play Artiestenvereniging, een dj en hapjes en drankjes.
 
Samen staan we sterk
Onder het mom ‘samen staan we sterk’ hebben al veel bedrijven en organisaties uit de regio geld gedoneerd voor dit goede doel. Zo sponsort Area Reiniging € 2500,- én geven zij vijf jaar lang onderhoud voor de bus. Met burgemeester Eric van Oosterhout is al een goed gesprek gevoerd. In totaal is er € 70.000,- nodig. 

Mytylschool
De Mytylschool is een aangepaste school in Emmen. De school is er voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot maximaal 20 jaar, die lichamelijk of meervoudig gehandicapt of langdurig ziek zijn. De school wil een organisatie zijn waar leerlingen en medewerkers hun talent kunnen laten groeien. Voor deze kinderen wordt onderwijs op maat geboden. Om dit zo goed mogelijk te doen heeft de school een grote wens: een eigen aangepast vervoersbusje. Zodat de kinderen een uitstapje kunnen maken wanneer het hun uitkomt.