MM Culinair

  • Emmen, Marktplein

Het eerste weekend van september wordt het Marktplein in het centrum van Emmen weer omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe! Op 1 en 2 september is het weer tijd voor MM Culinair!

Met 20 restaurants en meer dan 100 gerechten op de menukaart, is MM Culinair een waar proeverij festijn, waar restaurants uit de omgeving zich van hun beste kant laten zien en zich aan het publiek presenteren.

Entree tot het evenement is gratis. Bezoekers kunnen consumptiemunten bij de kassa op het terrein kopen en die bij de bar en de restaurants inleveren in ruil voor alle lekkernijen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Coquille St. Jacques ceviche met truffel, of de speciale MM Culinair culi Burger met Hollands weiderund, mosterd bbq mayonaise, uien, spek, compote, cheddar en bacon. Of misschien toch liever Tataki van tonijn met soja parels, soja mayonaise en haricoverts? Kortom het wordt weer smullen het eerste weekend van september in Emmen! Uit de speakers klinkt al even zo lekkere en relaxte achtergrondmuziek. 

Openingstijden MM Culinair
Zaterdag 1 september van 15.00 – 00.00 uur
Zondag 2 september van 14.00 – 21.00 uur
Voor recente ontwikkelingen en meer informatie kunt u de website: www.mmculinair.nl in de gaten houden!