MM Culinair 2017

  • Marktplein

Het eerste weekend van september wordt het Marktplein in het centrum van Emmen weer omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe! Op 2 en 3 september is het weer tijd voor MM Culinair!

Met 20 restaurants en meer dan 100 gerechten op de menukaart, is MM Culinair een waar proeverij festijn, waar restaurants uit de omgeving zich van hun beste kant laten zien en zich aan het publiek presenteren.

Entree tot het evenement is gratis. Bezoekers kunnen consumptiemunten bij de kassa op het terrein kopen en die bij de bar en de restaurants inleveren in ruil voor alle lekkernijen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Coquille St. Jacques ceviche met truffel, of de speciale MM Culinair culi Burger met Hollands weiderund, mosterd bbq mayonaise, uien, spek, compote, cheddar en bacon. Of misschien toch liever Tataki van tonijn met soja parels, soja mayonaise en haricoverts? Kortom het wordt weer smullen het eerste weekend van september in Emmen!

Uit de speakers klinkt al even zo lekkere en relaxte achtergrondmuziek. Er zijn natuurlijk ook weer poffertjes en ijs verkrijgbaar en Kinderopvang BSO Kwebbel doet er alles aan om de kleine bezoekertjes nét zoveel plezier te bezorgen als hun ouders.

Deelnemers

De organisatie heeft weer een mooi gevarieerd deelnemersveld van restaurants voor de komende editie samengesteld. Nieuwe deelnemers zijn Bij Sib Bites & Grill, The Grill Company (Parc Sandur), Wildlands en De Mooie Mijt (Sleen). En MM Culinair kan natuurlijk niet zonder de vertrouwde gezichten en delicieuse gerechten van pilaren als Su Sardu, De Heeren van Coevorden, Kookatelier Joop Zwiep, Met Stroop ofzo, Rue de la Gare, Hotel Restaurant ten Cate, Gastrovino Van den Bergh Delicatessen, Chef Burger, Toscana IJssalon, Brasserie Groene Buren, Flanagans, Restaurant Stones, Goodfellas en voor koffie en zoete lekkernijen kunt u terecht bij deelnemer Bakker Bart.

Tijden

Toegang tot het evenemententerrein is geheel gratis. De gerechten en dranken kunnen met MM Culinair consumptiemunten betaald worden, die voor €2,00 per stuk verkrijgbaar zijn bij de kassa’s op het terrein. 

Openingstijden:

Zaterdag 2 september, 15.00 – 00.00 uur
Zondag 3 september, 14.00 – 21.00 uur

Voor recente ontwikkelingen kunt u de website: www.mmculinair.nl in de gaten houden en MM Culinair volgen op Twitter, Instagram en Facebook.