Midzomernacht Festival

De organisatie van het Midzomernachtfestival zet de traditie voort en presenteert met trots op alweer de 31e editie een programma voor jong en oud. Dit gratis toegankelijke festival begint overdag met een grote gezellige markt en net als vorig jaar zal Radio NL live gaan uitzenden vanaf het marktplein.

Overdag zullen er al verschillende artiesten optreden. Uiteraard ontbreekt het shantykoor niet. De kermis lijkt er ook weer te komen, momenteel is men nog druk bezig met de gemeente over de locatie.

Het avondprogramma begint vroeg. Erik van Klinken doet om 19.30 uur de aftrap. Vervolgens zal Mooi Wark het marktplein al op z’n kop gaan zetten. Papa di Grazi zal meerdere keren een optreden verzorgen. Vanwege het succes van de DJ acts van de afgelopen jaren heeft de organisatie dit jaar het DJ duo Flamman & Abraxis vast weten te leggen “Back to the 90’s”. Het Nederlandstalige repertoire  wordt verder aangevuld met niemand minder dan Henk Dissel en Tino Martin ze zullen hun nieuwste nummers ten gehore brengen. Verder zal het publiek getrakteerd worden op een meezingsessie vol met Duitse Schlagers. Dus wederom een programma waar voor iedereen wel iets tussen zit.

De organisatie zal dit jaar ook zorgdragen voor de mogelijkheid om te pinnen bij de muntverkoop. Dankzij de inzet van het bestuur die toch ieder jaar maar weer zorgdragen voor voldoende sponsorinkomsten is het nog steeds een gratis feest voor jong en oud. En dat alles dit jaar voor het eerst op de geheel vernieuwde “Veurstreek” Daar mogen we allemaal trots op zijn. Volg alles op de facebookpagina van het midzomernachtfestival.