Lezing ‘Verboden vruchten en zo…’

Een verleidelijk programma om je vingers bij af te likken. 

In samenwerking met Galerie Bij Leth organiseert Bibliotheek Emmen op zondagmiddag 21 mei a.s. een gevarieerd programma onder de titel ‘Verboden vruchten en zo …’ Dit programma bestaat uit optredens van de dichters Delia Bremer, Ria Westerhuis en Mischa van Huijstee en van singer-songwriter Serge Epskamp.

‘Verboden vruchten’ was het thema van de afgelopen Boekenweek. Emmenaar van het jaar 2016, Ingo Leth en de bibliotheek plukken met dit thema de vruchten van een hechte samenwerking.

Deze ‘verleidelijke’ middag vindt plaats in de Galerie ‘Bij Leth’ aan de Hoofdstraat 18 in Emmen (oude dierentuin). De bibliotheek zorgt voor het programma. De galerie voor een bijpassende exposities met werk van o.a. Brita Seifert.

Het programma is opgebouwd rondom de Drentstalige ‘erotische’ gedichtenbundel ‘Minnezinne’ van Delia Bremer (Hoogeveen) en Ria Westerhuis (De Wijk), waarin liefde en verlangen in het middelpunt staan. Naast gedichten is er ook ruimte voor oer-Hollandse spruitjes…., de groene groentes voorgedragen door dichter Mischa van Huijstee (Smilde), voormalig stadsdichter van Assen en finalist van de NK Poetryslam 2016. 

Singer-songwriter Serge Epskamp (Zandhuizen) zorgt voor de muzikale noot. Hij zingt in het Achterhoeks én Engels over de liefde en de verboden vruchten.

De bijeenkomst begint om 15.00 uur. Een kaartje kost € 7,50 Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Galerie ‘Bij Leth’, Bibliotheek Emmen, het TIP en bij Boekhandel Readshop XL Vermeer.


 

Bekijk de flyer op groot formaat

Download de flyer.