KVK GROEIBIJEENKOMST

  • Ondernemersplein, Van Schaikweg 94

‘35% van de ondernemingen die in 2013 zijn gegroeid hebben dit gerealiseerd door efficiënter te gaan werken'

Kom naar de kamer van koophandel bijeenkomst die in teken zal staan van de groei-realisatie van uw onderneming en laat u inspireren.

Dit is één van de uitkomsten van het recente panelonderzoek van de Kamer van Koophandel onder groeiende bedrijven. Graag nodigen we u hierbij uit voor een inspirerende bijeenkomst die in teken zal staan van de groei-realisatie van uw onderneming. Naast ‘nuttige weetjes’ uit het panelonderzoek, heeft u deze middag de beschikking over groei-expert dr. Martijn Driessen van het bedrijf Entrepreneur Consultancy. Middels een interactieve presentatie neemt deze topspreker u mee in het herkennen en benutten van groeikansen.

Groei!?

U bent ambitieus en wilt komend jaar doorgroeien met uw onderneming. Maar hoe gaat u deze groei realiseren? Wat is het juiste groeipad om in te slaan? Hoe gaat u de aanwezige marktkansen komend jaar verzilveren? Grijp nu de mogelijkheid om op deze en vele andere (groei) vragen antwoord te krijgen. U ontvangt deze avond tal van nuttige tips en handvatten om verdere groei te realiseren.

Programma

18:45 – 19:00 uur Ontvangst
19:00 – 19:15 uur Welkomstwoord
19:15 – 20:15 uur Presentatie Dr. Martijn Driessen ‘Herkennen en benutten van groeikansen’
20:15 - 21:30 uur Uitkomsten panelonderzoek + interactieve sessie
21:30 - 22:30 uur Netwerkborrel

Over topspreker dr. Martijn Driessen

dr. Martijn Driessen is oprichter en algemeen directeur van Entrepreneur Consultancy. Hij helpt de ondernemer en zijn onderneming te groeien. Hij ontwikkelde de ondernemerstest, die al door meer dan 500.000 ondernemers is gemaakt. Daarnaast is hij auteur van het boek ‘de Ondernemende Ondernemer’. In 2005 promoveerde hij aan de universiteit van Groningen op het gebied van ondernemerschap.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze gratis bijeenkomst want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via http://bit.ly/1kysSaJ.